Езиков център Words Бургас

Най-добрата ни година! 2018-та ще запомним така... за да я надскочим през 2019-та!

Най-добрата ни година! 2018-та ще запомним така... за да я надскочим през 2019-та!

2018-та си отиде абсолютно неусетно и това е така, защото наистина беше добра. Една уникална година, изпълнена с много работа, много обрати и изключителни успехи. Успехи, зад които продължават да стоят шепа хора, посветили целия си професионализъм и знания, за да правят най-добрия езиков център в Бургас (повтаряме, че последното не е наше твърдение и ни е изключително трудно да носим тази “корона”, но съдбата го е отредила и трябва да се справяме някак. Допускаме да има и несъгласни, но са добре дошли, за да обяснят защо това не е вярно...).

Успехите, скъпи читатели на блога на Езиков център WORDS, както знаете, не означават винаги положителни неща и моменти. За последните 8 години на пазара за езиково обучение, сме се научили, че успехи са и горчивите моменти, които понякога сме имали. Не, защото ги оценяваме като такива към датата на появата им, а защото без такива не може, а и с времето виждаме, колко много позитиви могат да донесат първоначалните разочарования.

Ето и как видяхме годината в WORDS.bg и защо 2018-та беше най-добрата до момента:

* За поредна година оставаме партньор по програма Addvantage на Британски съвет, България.

За поредна година доказваме, че с участието си в програмата, достигаме все по-големи успехи в подготовката за сертификатни изпити на Cambridge FCE, CAE, както и IELTS. Успеваемостта на курсистите, след подготовката им в Езиков център WORDS, е 100%, и това няма как да не ни прави истински горди. Вижте как си прибрахме и последните статуетки, които красят офиса ни и са плод на труда на най-добрите преподаватели по английски език в Бургас!

* Услугата ни, насочена към деца и ученици (1-7 клас), WORDS Kids, отбеляза първата си година.

Една година езиково обучение за деца, с качеството на Езиков център WORDS - мечта и цел, която бяхме поставили много отдавна, и този път беше реализирана и несъмнено надмина очакванията ни. Доверието, което получихме и отзвукът от родители и курсисти в последствие, беше едно от най-ценните и важни неща, които ни се случиха през 2018-та. Не пропускайте да видите снимки и видео от първия ни рожден ден!

* Спортни постижения на ново ниво!

Тази година превъртяхме играта! Буквално! Отборът на WORDS спечели регионална квалификация на турнира Каменица Фен Купа 2018! Надникнете към специалната ни блог публикация по случая. Между другото, съвсем скоро спечелихме и първо място в Премиум Лига Вамбос, където с помощта на нашите партньори от Dialog 359 - Езикови ваканции в чужбина, финансирахме участието на отбора ни.

* Отново към децата!

Тази година имахме страхотни партньорства с “ПОБЕДА” АД и онлайн магазинът за детски стоки, чрез които добавихме още по-голяма стойност към курсовете ни за мъници. За началото на 2019-та, сме подготвили още куп изненади, с които нямаме търпение да зарадваме най-малките ни курсисти!

* “Супер Лято!”-то на всички супер лета! 

2018-та беше поредната година, през която реализирахме най-успешната лятна езикова кампания в Бургас. Отново успяхме да стимулираме стотици хора да посветят лятото си на чуждите езици и интересът към кампанията беше наистина грандиозен!

* 10 000 в социалните мрежи!

Едно виртуално място, в което прекарваме много време. Не само защото от там обработваме стотиците запитвания годишно, но и защото това е нашият начин да сме по-близо до всички вас - потенциалните ни клиенти, както и приятели, които вече не посещават езиковия ни център на "Тутракан" 3 в Бургас. През 2018-та година, профилите на Езиков център WORDS в Instagram, Facebook, Google+, Twitter и YouTube, надминаха числото от 10 000 последватели! Благодарим ви!

* Не на последно място, а винаги преди всичко… Екипът!

Екипът, който претърпя известни промени през 2018-та. По различни причини, се разделихме с доста хора - някои, от които наистина безценни и със специално място в сърцето ни. Това, обаче ни помогна да погледнем доста по-трезво върху това, което имаме в момента като лоялност, признателност и доверие. Наред с разделите обаче, годината ни срещна и със страхотни нови професионалисти, които нямаме търпение да посрещенм в екипа си още през първите дни на 2019-та.

Благодарни сме на всеки един човек, който посвещава времето си в WORDS, не само в нормирането работно време, но и в моментите, в които просто можем да се забавляваме и да бъдем хора. Продължаваме да твърдим, че работим с топ професионалисти и преподаватели, с които могат да се похвалят много малко езикови школи и училища в България. В този ред на мисли и коледният ни купон беше супер - доказателството, че професионализмът и съпричасността, се доказват не само в работата! ;-)

​Е, това беше всичко от нас за тази прекрасна година! Нека 2019-та бъде още по-добра от най-добрата… Дано надскочим тази, която си отива и нека бъдем здрави! Весело посрещане на новата година!