Езиков център Words Бургас

Подготви се за IELTS с Езиков център WORDS!

Подготви се за IELTS с Езиков център WORDS!

Знаем, че сред вас има много кандидати, които планират явяването си на IELTS! Знаем и че имате нужда от професионална подготовка, която да ви даде нужните знания и спокойствие за явяването на изпита. А откъде го знаем ли? След 10 години на пазара за езиково обучение, имаме стотици курсисти, които подготвихме успешно, тук - в Бургас, и взеха своя сертификат с отличен резултат!

Ако ние в Езиков център WORDS, знаем толкова много за IELTS, то вие можете ли да отговорите на следните въпроси: 1. Знаете ли стратегическите похвати, за да преминете през изпита максимално лесно? 2. Колко успешни трика владеете, за да запаметите максимален обем от лексика, нужда за да покриете IELTS с максимален резултат? 3. Имате ли ясна стратегия за преминаването през компонентите на изпита?

Ако ви затруднихме по някакъв начин, то определено имате нужда от нас! Това са важни въпроси, на които ще дадем отговор на всеки от вас, който се запише за нашия подготвителен курс! Не го пропускайте, защото ще имате възможността да се обучавате от ТОП ПРЕПОДАВАТЕЛИ в ТОП езиков център в Бургас, със 100% успеваемост на своите над 800 курсисти, готвили се за IELTS при нас, в последните 10 години!

Както знаете, Езиков център WORDS, Бургас е официален партньор на Британски съвет, България в сертификатната подготовка на програма Addvantage (засягаща сертификатните изпити на Cambridge University), а също така и по програма IELTS.  - Научете повече като последвате линка към тази статия в нашия блог!

* Групата е САМО ЕДНА, с ОГРАНИЧЕН БРОЙ МЕСТА, и е предназначена за тези от вас, които:
 

 1. Искат да получат професионална подготовка за сертификатни изпити;
 2. Искат да спестят от цената за подготовка и това да не се отрази в качеството на преподаване;
 3. Искат да постигнат гарантирани резултати и получат ексклузивни знания за изпитния формат IELTS
   

Ето и подробностите, с които е добре да се запознаете, преди да ни се обадите и запишете за нея...

 • Начална дата: 31.10.2020
 • Дни на провеждане: събота и неделя от 13:30 - 15:30 /3 учебни часа от 40 минути/
 • Всички записани до 15.10.2020 - получават 20% отстъпка от редовната цена 

 

* Допълнителни условия, информация и бонуси:
 

 • Брой учебни часове: 80
 • Цена на учебни материали: 60 лв.
 • Минимален брой хора за стартиране на група: петима души
 • Всичко за IELTS - обзорна блог статия на Езиков център WORDS, съдържаща най-важното за изпитния формат
 • Всеки наш курсист ще получи БЕЗПЛАТНА регистрация и консултация за сертификационния изпит, за който се подготвя

Ако искате да следите и за други актуални предложения и новини, свързани с чуждоезиковото обучение и курсове, които Езиков център WORDS предлага в Бургас, можете да ни следите и в социалните мрежи! Вече над 10 000 души са направили това в Twitter, Facebook и Instagram. Очакваме и вас!