Езиков център Words Бургас

Добре дошли в WORDS Kids - курсове за деца и ученици в Бургас!

Добре дошли в WORDS Kids - курсове за деца и ученици в Бургас!

Още в края на миналата година написахме традиционната си блог публикация с пожелания и намерения към новата година, в която само загатнахме какво ни предстои през 2017-та. С подсказките от нея, вероятно сте се досетили, че децата ще бъдат най-новата посока за развитие на Езиков център WORDS.

Ето защо най-официално ви съобщаваме, че WORDS Kids вече работи! Създадохме изцяло нов детски бранд под шапката на Езиков център WORDS и гарантираме с името си за него.

Създадохме го точно, както искаме - без компромиси в качеството на предоставената услуга, без нищо излишно като идея за детска чуждоезикова услуга, но за сметка на това с много ентусиазъм, невероятен екип, а вече и със страхотни партньори.

Тази година навършихме нашите ПЪРВИ 7 ГОДИНИ на пазара за курсове и чуждоезиково обучение в Бургас, а това ни дава огромна сила и смелост да продължаваме напред. Вече можем да въведем всички деца в света на чуждите езици и да отделим специално внимание върху езиковата им компетентност, сертификатната подготовка за международно признати сертификати, както и върху допълнителната им подготовка за училище.

За нас е огромна чест и привилегия, че като партньори за учебната ни година застана голяма българска компания за вкусотии и "хрупкави приключения", започнала именно от Бургас - “ПОБЕДА” АД, както и един от най-добрите онлайн магазини за детски пособия, раници, аксесоари и играчки в България - МОЛИВ.bg.

Подготвили сме супер подаръци и изненади за всички деца, които прекрачат прага на езиковия ни център и в частност WORDS Kids - територията ни за деца и ученици (1-7 клас), която е запазена единствено за най-будните и ученолюбиви малчугани и подрастващи в Бургас.

Не пропускайте да видите пълната презентация на WORDS Kids, както и да ни последвате в новата ни Facebook страница. Имаме си и чисто нов официален сайт, на който ще намерите супер полезна информация за всички предлагани от нас езикови курсове по английски, испански и немски за деца, в Бургас.