Езиков център Words Бургас

Мнения за Езиков център WORDS

Тази част от сайта ни, е пригодена за НАЙ-ВАЖНОТО – ТВОЕТО МНЕНИЕ за нас!

Ние – екипът на Езиков център WORDSБургас, благодарим сърдечно на всички, които ни дадоха обратна връзка, загърбиха суетата си и не останаха анонимни! Положителното ви мнение е наша ПЪРВА и преследвана цел, а отрицателното и добре аргументирано такова – безценна възможност, за да подредим нещата в ред – точно както обичаме. ;-)

Уча в Езиков център WORDS вече  за четвърта поредна година, в момента съм 11-ти клас. В началото започнах, защото ми се налагаше, имах  пропуски в учебния материал. Още след първите няколко занятия, разбрах, че това са моите хора и продължих, защото освен полезно, ми беше и супер, супер приятно.

Станах приятелка с моята Мис Диди, както аз си я наричам, и смело мога да кажа, че тя е най-страхотният преподавател, който съм срещала до този момент. Не я заменям за никой друг учител. Взискателна, в същото време, насърчаваща и винаги усмихната, тя ми показа, че английският може да е лесен!

Благодаря и на готините офис асистентки, които винаги ми помагат с графика на часовете ми, което не винаги е лесна задача. С удоволствие препоръчвам WORDS на всички приятели, които имат необходимост да учат чужди езици.

Михаела Кънчева
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Посетих Езиков център WОRDS след препоръка от приятели и със специфично желание - индивидуален курс, но не по някоя от стандартните програми, а строго съобразен с моите познания по английски език. Веднага разбрах, че това място е различно - нямаше изрази от рода на "Така не може", или "Искането Ви е много специфично".

С не леката задачата се зае моята преподавателка – Светла Божкова, като веднага уговорихме час и ден за започване.

За мен това бяха едни от най-приятните часове, в които често учението се превръщаше в свободни разговори по различни теми, което още повече спомогна за моето отпускане и постигане на поставените от мен цели. 

Със сигурност не бих предпочел друго място за следващите си стъпки в учението на чужди езици.

Пламен Янев
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Ако трябва да определя моето впечатление за екипа на Езиков център WORDS и тяхната работа с една дума, тя със сигурност е ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ.

Да попаднеш на място, където всеки знае какво и как да го направи и то по най-добрия начин, звучи логично, но да срещнеш толкова ефективна организация в България е доста трудно.

Просто всичко се прави по правилния начин с отношение към клиента, иновативност и разбира се, високо ниво на обучение. Учих английски език във връзка с професията ми и съм удовлетворен от постигнатото.

Горещо препоръчвам WORDS на всички, които не желаят да губят времето си с половинчати решения и несигурни резултати.

 

Траян Колаксъзов
курсист на Езиков център WORDS Бургас - бизнес английски език

Изучаването на чужди езици винаги е било трудност за мен. Не отделям достатъчно време, а и ми липсва самодисциплина. Сега, откривайки Езиков център WORDS и попадайки сред екипа им от млади и позитивни хора, решавам,че е дошло отново ред да си поставя цели.

Благодаря им за настроението, което ми носят и това, че превръщат ученето в приятна пауза на работния ден. Страхотни сте!

Николина Бахчеванова
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Мнението ми за Eзиков център WORDS е категорично - най-добрите в Бургас!

Преди около три години започнах изучаване на английски език при Светла Божкова. Няколко неща ми направиха силно впечатление още по време на първите няколко урока – тя се оказа един от най-усмихнатите и позитивни хора, с които съм контактувала, преподаваше ни с лекота в супер приятелска атмосфера и най-важното – ученето беше удоволствие.

За известно време спрях посещенията в езиковия център, но в момента отново съм на линия. Този път при друг преподавател – Деси Йорданова. Първоначално исках при Светла, но след няколко часа, прекарани с Деси и групата, ми стана ясно, че съм попаднала на още един абсолютен професионалист в областта си.

Деси е изключително внимателна, преподава ни с голямо желание и усърдие и за мен е радост, че отново попаднах в уникална среда. Благодарна съм на екипа на Езиков център WORDS за старанието и желанието, което полагат, за да постигаме резултати и да се чувстваме на точното място.

На правилния път сте, продължавайте само напред! Благодаря!

Виолета Морфова
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Уча английски език от дълго време и търсех място, което да ми даде възможност да поддържам нивото си и да надграждам знанията си. Исках нещо, което освен да обогатява езика ми, но и да ми помага да дискутирам различни теми, които разширяват кръгозора ми.

След като бях ходила на много курсове, частни учители и обучения, търсех нещо различно, нещо, което да разчупи стереотипа за учене на език и което да отговаря на потребностите ми на този етап. В Езиков център WORDS попаднах 2012 г., благодарение на моя приятелка, която вече ходеше от една година на курс и винаги с ентусиазъм ми разказваше за него. Бях изненадана и очарована от училището.

Оказа се моето място - училището, което търсех и което все още продължава да обогатява моите знания. Първоначално, бях впечатлена от вниманието, с което ме посрещнаха и уюта, който е създаден, а по-късно и от професионализма на преподавателите.

Светла Божкова беше първият ми учител и мога да кажа, че това е един човек, който те "заразява" със знания и желание да продължиш. В момента работя с Диана Милева , която е изключително ерудиран човек, с когото можеш да общуваш с лекота и да разширяваш езиковите си умения.

Мога да кажа, че това е едно място създадено с внимание и любов към хората, които посреща. Те знаят как да създават настроение, как да се грижат за курсистите и да ги карат да очакват всеки следващ урок с нетърпение. Екипът е създаден от изключително коректни, всеотдайни, усмихнати хора, които те очакват, за да споделят най- ценното - знанията, които имат, подхождайки с внимание и разбиране. 

Десислава Симова
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Езиков център WORDS e едно от малкото места в Бургас, където се предлага разнообразие от езикови курсове. Това беше и причината да се запиша да уча хинди при тях. Атмосферата е приятелска, преподавателите са професионалисти и за мен беше истинско удоволствие да посещавам часовете.

Златина Динева
курсист на Езиков център WORDS Бургас - хинди

Да! Обичам го това училище! Обичам моята учителка! На 44-годишна възраст реших отново да пробвам за пореден път да уча английски език.

През годините няколко пъти съм започвал при различни учители в различни школи, но след 5 - 6 посещения прекъсвах. Имах много свободно време за учене, но го нямаше желанието. Нямаше я онази тръпка, която те кара, когато силно желаеш нещо, да няма прегради, които да те спрат.

Истински късмет е, че преди една година попаднах в Езиков център WORDS. Поради своята служебна ангажираност, не намирах много свободно време за учене, но с нетърпение очаквах датата и часа за всеки следващ урок. Светла е учителят и Човекът, който запали тази искра в мен. Уроците за мен бяха и СА истинско забавление.

Тя е човек, който знае не само как да измъкне от устата ти всяка дума на английски, но и човек, с когото можеш свободно да говориш за всякакви теми от ежедневието, които те вълнуват – разбира се на английски, again.

Професионализъм, отдаденост, търпение – едни от многото положителни качества на целия екип от WORDS, с които печелят доверието на своите ученици и привличат най-добрите учители и курсисти.

В обобщение, ще кажа само, че те са страхотен екип от млади и ентусиазирани хора, които са намерили правилния подход в преподаването на чужди езици.

Атанас Георгиев
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Едно огромно БЛАГОДАРЯ на екипа на WORDS! Страхотни сте!

В днешно време много малко езикови школи могат да се похвалят с: добра база, с добри учители, с добро обслужване към курсистите си, с гъвкавост, с добри цени. Всичко това може да се намери в Eзиков център WORDS. Искам първо да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на моята учителка Диана Милева! Тя е родена за тази професия и е страхотен професионалист, и човек с голямо Ч.

Дано, да има повече учители като нея, тогава наистина българското образование ще има по-голямо бъдеше. Благодаря на Нина Николова - винаги готова да помогне! И не на последно място адмирации за Явор и Светла. Поздравления за всичко, което до момента сте създали и постигнали. Адски много Ви се радвам и Ви пожелавам много успехи и все нагоре.

Благодаря WORDS и Успех!

Биляна Николова
курсист на Езиков център WORDS Бургас - английски език

Млад екип, свежа обстановка, професионално отношение и разбира се подготовка на ниво! 

Това са впечатленията, които ми оставиха от Езиков център WORDS. Имах възможността да изкарам там начална подготовка по немски език и смятам, че се представиха отлично.

От опит знам, че при изучаването на чужд език, е изключително важно да бъде намерен правилният подход за достигане до всеки. В WORDS определено са го намерили и това си личи отвсякъде.

Бих ги препоръчал на всеки, който има нужда от чуждоезична подготовка.

Ивайло Иванов
курсист на Езиков център WORDS Бургас - немски език